Aïllament tèrmic ecològic
Tlf. 93 456 14 53 93 456 14 53

Burlet per a carpinteria de fusta

Amb el burlet d'Aislacontrol estalviï en calefacció i protegeixi el seu habitatge del fred, de la pols i dels sorolls de l'exterior.

Els burlets d'acer inoxidable d'AislaControl són ideals com a aïllament de les carpinteries de fusta per aconseguir un estalvi energètic en els habitatges.

Moltes persones es plantegen canviar les carpinteries de fusta per carpinteries d'alumini o PVC. La fusta és un material perfecte com a aïllant tèrmic i acústic, però els tancaments de fusta en molts casos tenen problemes d'entrades d'aire per culpa de la deformació de la mateixa fusta. El problema radica en les folgances d'acoblament entre fulles i cèrcols, necessaris al seu torn per al bon funcionament de la fusteria.

Els burlets de goma o escuma tradicionals no són una bona solució perquè sovint no cobreixen tota la junta a protegir i a més es degraden i es desenganxen fàcilment de la base de fusta. Els rivets de goma o escuma poden ser una bona solució per a carpinteries d'alumini o PVC, però no són tan adequats per a les carpinteries de fusta.

AislaControl disposa d'un rivet d'acer inoxidable que ens permet un aïllament perfecte adaptant la seva forma a la fusta i evitant l'entrada d'aire fins i tot en folgances de més d'un centímetre. En les fotografies adjuntes es pot veure com el rivet s'adapta al tancament.

Rivet d'acer inoxidable de carpinteria de fusta

Demani pressupost a l'instant per telèfon de la instal·lació del rivet trucant al 93 456 14 53.

Avantatges

El burlet d'acer inoxidable d'AislaControl ens aporta uns beneficis importants:

 • Estalvi energètic:
  Reduïm la despesa en calefacció a l'hivern i d'aire condicionat a l'estiu.
 • Confort tèrmic:
  mb l'aïllament evitem l'aparició de zones fredes per l'entrada d'aire fred de l'exterior.
 • Sense contaminació:
  Evitem l'entrada de l'aire contaminat i de pol·lució de l'exterior.
 • Sense soroll:
  Millorem l'aïllament acústic en millorar l'hermeticitat de les finestres.
 • Sense obres:
  La instal·lació és neta, ràpida i sense obres. Un habitatge queda aïllada en un dia.

Els avantatges del rivet d'acer inoxidable respecte als rivets de goma o escuma:

 • No es desenganxa: El sistema de fixació és molt robust i durador.
 • Sistema flexible que s'adapta a la carpinteria: Permet donar solució a les fusteries amb forts vinclaments. Permet adaptar-nos a les característiques de cada carpinteria.
 • Llarga durada i resistència a la intempèrie: A diferència de les gomes i les escumes, a l'acer inoxidable no li afecten els rajos UV ni les altes temperatures.

Instal·lació

El burlet d'AislaControl es pot instal·lar en diferents posicions:

Colocación del burlete de acero inoxidable

Disposem de diversos amples que van des de 14mm fins a 32mm per cobrir tots els casos possibles que ens podem trobar.

El burlet d'acer inoxidable es pot col·locar en diferents posicions de la fusteria de fusta en funció de cada cas.

Si ens truca al 902 108 834 li donarem preu a l'instant sense compromís.

Testimoni del client

Burlet de carpinteria de fusta Burlet de carpinteria de fusta
"Amb el fred arribava cada any el problema de la falta d'aïllament de la carpinteria de la casa. Hi ha una finestra en el menjador on ni amb triple rivet de goma evitava l'entrada d'aire per la carpinteria de fusta. Amb la instal·lació del burlet en la carpinteria de fusta ja no entra gens d'aire, un canvi radical. Ara ja podem estar davant mateix de la carpinteria de fusta sense passar fred i a més notem un estalvi considerable en calefacció. Us envio dues fotos. En la primera es pot veure un vinclamet de la carpinteria de fusta de més d'un centímetre per on abans entrava l'aire i ara ja no. En la segona es veu com queda el burlet d'acer inoxidable."